Recent Comments

  Welcome On Mobius

  Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

  We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

  Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

  Our Skills

  WordPress90%
  Design/Graphics75%
  HTML/CSS/jQuery100%
  Support/Updates80%

  URBANI DEKOR U SIVOJ I BELOJ BOJI

  By ilijaadmin 4 years ago

  Ova spavaća soba poseduje veoma moderan dekor urbanog stila u minimalističkoj kombinaciji sivih i belih nijansi…

  Može se slobodno reći da je dekorisana savremenim, pa čak, i minimalističkim stilom sa industrijskim primesama.

  Rad na dekorisanju spavaće sobe nije ni malo lak, jer ona mora biti udobna i pružati osećaj dobrodošlice, relaksirajuća, ali ipak stilska i funkcionalna. Ovaj projekat spavaće sobe uključuje sve ove karakteristike i predstavlja predivnu ideju za sve ove prostore smeštene u stanovima velikih gradova.

  Bela spavaća soba je relativno mala, pa su se dizajneri opredelili za prozore od poda do plafona kako bi uvećali svetlost, potom su u istu svrhu postavili ogledalo kao uzglavlje kreveta, jer ovaj drevni dekor reflektuje istu i pritom vizuelno proširuje prostor. Još jedan zid je potpuno beo i poseduje ugrađenu garderobu ukrašenu kartom Amerike, što je trenutno veoma moderno.

  Sivi beton i braon šperploča su korišćeni kao finiši u spavaćoj sobi, pružajući joj opušten i moderan izgled, koji sa druge strane, dodaje toplinu njenom celokupnom ambijentu. Dodiri industrijskog stila su istaknuti putem plafonskih lampi i betonskih površina, što predstavlja idealnu podlogu za stvaranje šik urbanog izgleda.

  Nameštaj je veoma jednostavan i sastoji se od belih zidnih ormara, kreveta od šperploče i komoda iste boje, koje dodaju harmoniju prostoru i veoma su funkcionalne.

  Grafičko umetničko delo iznad kreveta i odvažan komad sa teksturom drveta na kome se nalaze granice Sjedinjenih Američkih Država stvaraju dobro raspoloženje i podsećaju na život u velikom gradu.

  Veliki prozori u punoj visini plafona pružaju obilje svetlosti, što je esencijalno za male prostore, dok se nasuprot njih nalazi ugradni plakar i na njemu je okačena prethodno pomenuti crtež države urađen na recikliranoj paleti.

  Preuzeto sa: www.mojenterijer.rs

  Category:
    Enterijeri
  this post was shared 0 times
   800