Recent Comments

  Welcome On Mobius

  Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

  We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

  Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

  Our Skills

  WordPress90%
  Design/Graphics75%
  HTML/CSS/jQuery100%
  Support/Updates80%

  NAMEŠTAJ

  Nameštaj izrađujemo od najkvalitetnijeg materijala, a velika pažnja se poklanja vrhunskom kvalitetu i velikoj funkcionalnosti. Sve elemente radimo po Vašim željama i potrebama, kako po pitanju dimenzija tako i boja i materijala.

  Prilikom projektovanja nameštaja pravimo funkcionalno rešenje zasnovano na ergonomskim principima, a takođe i estetsko rešenje koje će ispuniti sva očekivanja korisnika, koristeći najkvalitetnije materijale i opremu svetski poznatih brendova kao što su: EGGER, FUNDERMAX i KRONOSPAN, okove BLUM, HETTICH i GRASS.

  U proizvodnji koristimo najsavremenije CNC industrisjke mašine kako bi obezbedili konstantan kvalitet izrade svih naših proizvoda. Višegodišnjim investicijama stvorili smo proizvodnu liniju izuzetne efikasnosti, širokih mogućnosti i kapaciteta.

  Proizvodimo kuhinje, plakare, klizne plakare, kancelarijski nameštaj kao i sav nameštaj po meri i želji kupca! Takođe u našoj ponudi se nalazi i ekskluzivni visokokvalitetni tapacirani nameštaj izrađen od najkvalitetnijih štofova i prirodne kože!

  Višegodišnje iskustvo i mnogi zadovoljni korisnici garancija su kvaliteta i postojanosti naših proizvoda posebna satisfakcija u radu i podstrek za uspešno poslovanje u budućnosti!

  Picture-187