Recent Comments

  OKOV

  Ručice, spojnice, brave, prateći okov...

  Osnovna funkcija ručica je otvaranje i zatvaranje vrata. Ovu grupu karakteriše izražena estetska linija. Za sve one koji žele da urede svoj ambijent sa stilom, nudimo Vam veliku i raznoliku ponudu kvaka, kvaka-šiltova, šiltova, kvaka-rozeta, rozeta, ručica, kugli i rukohvata. Ručice od aluminijuma se proizvode od najkvalitetnijih legura. Zaštićene su eloksiranjem ili plastificiranjem i otporne su na koroziju. Ručice od inoxa proizvode se od nerđajućeg čelika i poseduju visoku otpornost na koroziju i znoja sa naših ruku, kao i na razne atmosferske uticaje.

  Spojnice (šarke) funkcionalno služe za povezivanje vratnog krila i okvira (stoka). Veoma su bitne za ispravno funkcionisanje vrata i krila. Oblik samih spojnica je bitan, jer se neke spojnice vide i kada su vrata zatvorena. U zavisnosti od namene spojnice se dele u nekoliko podgrupa.

  Brava može da bude sa otvorom za ključ ili sa otvorom za četvrtku (za WC). Brave koje vam prezentujemo su kvalitetne izrade i predviđene su za dugogodišnju upotrebu i na najfrekventnijim objektima. Nakon ugradnje u vratno krilo vidi se samo tzv. čelo brave pa se njegovoj završnoj obradi posvećuje posebna pažnja.

  Modeli vrataMaterijaliLajsne

  AGB brava / sobni ključ

  AGB compact šarka

  AGB eclipse 3

  AGB eclipse 20

  AGB eclipsse 30

  AGB evolution

  AGB kant rigla

  AGB Magnetna brava

  Bi color I

  Bi color II

  Bi color IV

  Hoppe Ibiza

  Bi color VII

  Hoppe Birmingham 2

  Hoppe Aberdean 1

  Hoppe Dublin

  Automatski padajući prag 2

  Hoppe set klizna 3

  KOBLENZ set za klizna vrata

  Prihvatnik za magnetnu bravu

  Prolazna šarka za ravno krilo

  Šarka za kaubojska vrata

  Šarka za sigurnosna vrata

  Šarka za sigurnosna vrata

  Dihtung za vrata

  Securemme brava za sigurnosna vrata

  Securemme brava za sigurnosna vrata

  Ukopavajuća brodska šarka