Recent Comments

  NAMEŠTAJ

  Nameštaj izrađujemo od najkvalitetnijeg materijala, a velika pažnja se poklanja vrhunskom kvalitetu i velikoj funkcionalnosti. Sve elemente radimo po Vašim željama i potrebama, kako po pitanju dimenzija tako i boja i materijala.

  Prilikom projektovanja nameštaja pravimo funkcionalno rešenje zasnovano na ergonomskim principima, a takođe i estetsko rešenje koje će ispuniti sva očekivanja korisnika, koristeći najkvalitetnije materijale i opremu svetski poznatih brendova kao što su: EGGER, FUNDERMAX i KRONOSPAN, okove BLUM, HETTICH i GRASS.

  U proizvodnji koristimo najsavremenije CNC industrisjke mašine kako bi obezbedili konstantan kvalitet izrade svih naših proizvoda. Višegodišnjim investicijama stvorili smo proizvodnu liniju izuzetne efikasnosti, širokih mogućnosti i kapaciteta.

  Proizvodimo kuhinje, plakare, klizne plakare, kancelarijski nameštaj kao i sav nameštaj po meri i želji kupca! Takođe u našoj ponudi se nalazi i ekskluzivni visokokvalitetni tapacirani nameštaj izrađen od najkvalitetnijih štofova i prirodne kože!

  Višegodišnje iskustvo i mnogi zadovoljni korisnici garancija su kvaliteta i postojanosti naših proizvoda posebna satisfakcija u radu i podstrek za uspešno poslovanje u budućnosti!