Recent Comments

  O NAMA

  Profil kompanije, istorija, delatnosti...

  ISKRA MG

  Osnovani smo 1991. godine u Mrkonjić Gradu. U početku smo se bavili isključivo trgovinom, posebno drvetom i proizvodima od drveta, a od 1997. godine, firma se bavi isključivo preradom drveta. Od osnivanja, kompanija je u stalnom usponu i težnji za proširenjem proizvodnog asortimana.

  Mi proizvode ne izrađujemo serijski, već isključivo po potrebama kupaca. Materijali od kojih se proizvode pažljivo se biraju i vrhunskog su kvaliteta. Svi detalji i sve faze toka proizvodnje podjednako su nam važni. Vodimo se principima kvaliteta, i trudimo se da imamo najbolji odnos cena proizvoda i kvaliteta izrade na tržištu..

  Prerada Drveta

  Prerada mekog drveta90%
  Prerada tvrdog drveta85%
  Finalna obrada (stolarija, parket nameštaj)100%
  Sušenje drveta80%
  Lakirnica95%

  Iskustvo i Kvalitet

  Dugogodišnjim radom i uskom specijalnošću uspeli smo da sagledamo sve probleme koji prate opremanje objekata stolarijom i danas sa puno iskustva ispunjavamo postavljene zadatke.

  Oprema na kojoj proizvodimo je godinama pribavljana za potrebe proizvodnje građevinske stolarije i prateći tehnologiju danas se možemo pohvaliti i vrlo savremenim mašinama. Taj visoki standard kvaliteta počinje u velikoj mjeri na inovativnosti i spremnosti ka usavršavanju, kako bi neprekidno slijedili posljednja dostignuća tehnike.

  Izborom naših vrata i stolarije, izabrali ste ne samo najbolje proizvode, već i dugovečnost, pouzdanost i sigurnost. Veliki deo ukupne prodaje ISKRA realizuje putem izvoza u preko 20 zemalja sveta: Srbija, Slovenija, Hrvatska, Nemačka, Italija, Austrija, Sjedinjene Američke Države…