Recent Comments

  Welcome On Mobius

  Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

  We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

  Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

  Our Skills

  WordPress90%
  Design/Graphics75%
  HTML/CSS/jQuery100%
  Support/Updates80%

  O NAMA

  Profil kompanije, istorija, delatnosti...

  ISKRA MG

  Osnovani smo 1991. godine u Mrkonjić Gradu. U početku smo se bavili isključivo trgovinom, posebno drvetom i proizvodima od drveta, a od 1997. godine, firma se bavi isključivo preradom drveta. Od osnivanja, kompanija je u stalnom usponu i težnji za proširenjem proizvodnog asortimana.

  Mi proizvode ne izrađujemo serijski, već isključivo po potrebama kupaca. Materijali od kojih se proizvode pažljivo se biraju i vrhunskog su kvaliteta. Svi detalji i sve faze toka proizvodnje podjednako su nam važni. Vodimo se principima kvaliteta, i trudimo se da imamo najbolji odnos cena proizvoda i kvaliteta izrade na tržištu..

  Prerada Drveta

  Prerada mekog drveta90%
  Prerada tvrdog drveta85%
  Finalna obrada (stolarija, parket nameštaj)100%
  Sušenje drveta80%
  Lakirnica95%

  Iskustvo i Kvalitet

  Dugogodišnjim radom i uskom specijalnošću uspeli smo da sagledamo sve probleme koji prate opremanje objekata stolarijom i danas sa puno iskustva ispunjavamo postavljene zadatke.

  Oprema na kojoj proizvodimo je godinama pribavljana za potrebe proizvodnje građevinske stolarije i prateći tehnologiju danas se možemo pohvaliti i vrlo savremenim mašinama. Taj visoki standard kvaliteta počinje u velikoj mjeri na inovativnosti i spremnosti ka usavršavanju, kako bi neprekidno slijedili posljednja dostignuća tehnike.

  Izborom naših vrata i stolarije, izabrali ste ne samo najbolje proizvode, već i dugovečnost, pouzdanost i sigurnost. Veliki deo ukupne prodaje ISKRA realizuje putem izvoza u preko 20 zemalja sveta: Srbija, Slovenija, Hrvatska, Nemačka, Italija, Austrija, Sjedinjene Američke Države…